Se cere ANCHETAREA și interzicerea fundațiilor Soros pe teritoriul României. Scrisoare deschisă către Sorin Grindeanu

Fundațiile conduse de George Soros se implică în multe țări în deciziile politice ale respectivelor state și încearcă manipularea oamenilor prin folosirea termenului de globalizare. Astfel de fundații sunt prezente și în România, fiind implicate pe mai multe paliere în societatea românească.
După scandalul de ieri care a avut în prim plan CNA-ul, care a decis amendarea a trei televiziuni din România pentru că s-a vorbit despre influența pe care Soros o are asupra sistemului politic și judicidiar din țara noastră, iată că există și structuri care cer interzicerea acestor fundații în România.
Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate a transmis o scrisoare premierului Sorin Grindeanu prin care cer anchetarea activității și interzicerea fundațiilor sponsorizate de George Soros pe teritoriul României.
Iată scrisoarea transmisă de SCMD:
„Scrisoare deschisa
Primului Ministru al Romaniei
Domnul Sorin GRINDEANU
Domnule Prim Ministru,
La solicitarea a numerosi membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (S.C.M.D.) si ai altor structuri din cadrul Consiliului National al Societatii Civile (C.N.S.C.), va transmitem urmatoarele:
Constatam cu ingrijorare ca, in timp ce la Budapesta, in decurs de o saptamana, urmeaza sa vina in vizita cei doi mari decidenti ai lumii, presedintii SUA si Rusiei, in Romania vin doar trimisii marilor asasini economici mondiali care solicita presedintelui Romaniei debarcarea guvernului dvs. prin orice mijloace, inclusiv prin arestarea dvs., pe baza unor dosare masluite in care „binomul” s-a dovedit pana acum expert. Toti liderii politici nationali au avut si au dosare fabricate. Toti investitorii romani de capital romanesc in Romania au fost fie lichidati fie aruncati in inchisoare, in locul lor aparand in mediul de afaceri romanesc, firme straine.
Supararea asasinilor economici mondiali nu se datoreaza numai neindeplinirii proiectului Iohannis-Ciolos – cedarea aeroportului Otopeni, a portului Constanta, a intregii industrii energetice, etc. ci si, in primul rand, deciziei guvernului dvs. de a pune in aplicare un punct extrem de periculos pentru ei din Programul PSD-ALDE de guvernare si anume crearea Fondului Suveran (National) de Investitii pentru revirimentul industriei si economiei romanesti.
Constatam ca masa de manevra utilizata impotriva interesului si revirimentului national, sustinute de guvernul dvs., este asigurata, pe langa tradatori romani deveniti agenti straini, de o periculos de mare grupare de agenti interni de influenta ai lui George Soros, acuzat pe toate meridianele ca, sub masca democratiei, sponsorizeaza fundatii care militeaza pentru dezagregarea statelor in numele globalismului preconizat candva de Karl Marx sub numele de „comunism”.
State ca Israel, Germania, Albania solicita luarea de masuri si interzicerea fundatiilor Soros, in timp ce Ungaria a trecut déjà la masuri hotarate in acest sens. Si, in timp ce noul presedinte al SUA a anuntat, ca scop al mandatului sau, anihilarea miliardarului dement care a proclamat principiul disparitiei rasei albe, in Romania, unde seful principalului serviciu de informatii este presedinte de fundatie Soros, partidele si miscarile patriotice au fost spulberate si Soros-istii introdusi artificial in Parlament. Prima consecinta a fost oficializarea, in 23 decembrie 2016, a unui proiect mistificator de istorie si de realitati actuale „Terra Siculorum” (cand realitatea medievala era „Terra Blachorum et Siculorum”) intrandu-se apoi, prin amenintari si miscari stradale, la aplicarea in Romania, a planului nazist din anii 1933-1934 (de la „incedierea Reichstagului” la „Noaptea cutitelor lungi”). Totul sub patronajul presedintelui.
In situatia in care veti intelege necesitatea imperativa de a apara Romania cu orice pret, va asiguram de intregul nostru sprijin. Va solicitam anchetarea activitatii si interzicerea fundatiilor sponsorizate de George Soros si pe teritoriul Romaniei.
Va solicitam analizarea activitatii persoanelor influente din politica, administratie si media, sponsorizate de George Soros si de asemenea interventia Ministerului Justitiei in privinta persoanelor, cetateni romani, care, incalcand grav Constitutia Romaniei, au initiat, acceptat sau au admis publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei Partea I nr. 66/26.01.2017 a unei initiative legislative care urmareste dezagregarea Romaniei prin promovarea unui fals istoric – Terra Siculorum – formula care nu a acoperit si nu acopera nici expresia „Tinutul Secuiesc”, traducere voit gresita a ungurescului “Szeckelyfold” care inseamna de fapt „Pamantul Secuilor”.
Ca istoric, specializat pe aceasta tema, subsemnatul va poate pune la dispozitie oricand documentele si argumentele care anuleaza acesta diversiune.”

Călin Kasper
Eu nu gasesc nici un pic de substanta in ideea de a interzice fundatiile Soros pe teritoriul Romaniei, fiindca nu mi se pare ca manipularea si desinformarea vin de acolo, sau doar de acolo. Nu este eficient ca sa spui: in gradina mea a crescut palamida, o s-o tai pe toata. Romanul spune altfel: in gradina mea au crescut BURUIENILE, maine iau sapa si le tai pe toate.
Eu cred ca trebuie luptat contra desinformarii si minciunii, de oriunde s-ar propaga ele. Eu vad ca desinformarea vine si din Parlament, si de la guvern, si de la partide, si de la oamenii politici, si de la presa, si de la unele institutii, etc. etc. etc.
Dar, de o vreme incoace, aceasta desinformare nu mai prinde, decat la niste amarati, de tipul celor pe care i-am vazut zilele trecute demonstrand la Cotroceni. La cei din Piata Victoriei, acolo sunt convins ca dezinformarile nu mai au succes. Nu mai au cum, pentru ca acei oameni au surse alternative de informare si si-au ascutit simtul prin care miros minciuna de la o posta.
Atunci, daca dezinformarea este ineficienta (uneori chiar contraproductiva, asa cum s-a vazut din documentul devenit viral pe Internet, care desfinta dezinformarile cu privire la guvernul Ciolos, aratandu-i meritele), de ce sa nu-l consideram pe Soros drept un investitor? Ba sa investeasca si mai mult in Romania, daca se poate, tot ce are. Eu ma bucur ca investeste in vant. Mi-ar cadea mult mai greu, daca in loc de fundatii, ar fi cumparat sute (de mii) de hectare de teren arabil si paduri.
Poate ca eu sunt retrograd, sau naiv, sau gura-casca, si nu stiu ce mari minuni de dezinformare au realizat fundatiile Soros. Lamuriti-ma si pe mine, ca sa nu mor prost. Deocamdata insa, in razboiul mediatic, in care dezinformarile curg din toate partile, nici nu are cum sa invinga desinformarea venita numai dintr-o singura parte. La un tip de dezinformare va pune botul unii, la alta altii, si se va stabili un echilibru. Eu vad insa ca marea majoritate a tinerilor, tin calea dreapta. Ei sunt scoliti, au studii serioase, sunt buni profesionsiti in domeniul lor, stiu sa scrie o placarta fara greseli de ortografie, pot sa se exprime coerent si stiu de ce au iesit in Piata, nu sunt nauci.
Călin Kasper