Treceți la conținutul principal

ADEVĂRURI despre care NIMENI NU VORBEȘTE!. Revendicări

 Munteanu Costache - ADEVĂRURI despre care NIMENI NU VORBEȘTE!
In dosarul prințului lui pește prăjit (așa-zisul Paul de România) apar  și trei cetățeni de origine evreiască, dintre care unul este miliardar în dolari! 
Cam așa a primit și distribuit presa românească informația, un can-can ieftin... Ba că ăla a fost șeful de cabinet al nu știu cui premier israelian, ba că ăla a fost consultantul lui Năstase, Băsescu și  Tăriceanu...
Nimic despre fenomenul în sine, despre scandalurile imobiliare în care au fost implicați cetățenii israelieni din 1990 încoace în România. Nimeni nu vorbește despre acest adevăr în România!
Ba, nu, se vorbește pe bloguri mici, s-au mai pomenit în anchetele Digi24 niște nume, dar atât.
De ce oare?
Acum, de pildă, nimeni n-a mai pomenit că Remus Truică este creația lui Alexandru Bittner, cel care împreună cu Dan Fischer (fost Frâncu), au  fost primii evrei înfipți vremelnic lânga decidenții României. Care au avut acces la mai toate privatizările cu potențial imobiliar și bancar. Pentru că pe ei nu i-au interesat alte domenii ale economiei. Nimeni nu i-a pomenit pe Sorin Beraru (Samuel Bergovici), pe Elan Schwartzenberg, ambii cercetați și învinuiți, dar și fugiți din România.
Nimeni n-a spus că Alexandru Bittner și Dan Fischer  și-au împărțit, practic, aproape toate spațiile comerciale comuniste din București și Poiana Brașov, inclusiv hoteluri.
Bittner, ca bonus, și-a tras și o halcă din Delta Dunării...
Noi am spus deja că procurorii îl au în cătare pe Alexandru Bittner.
Și că nu prințul lui pește prăjit sau Remus Truică sunt miza noului dosar de retrocedări. Și nu întâmplător lucrurile  s-au accelerat după ce  s-a așternut liniștea în jurul lui Viorel Hrebenciuc. Cel care s-a învârtit ani buni în cercul evreilor, pe post de vedetă...
Devine din ce în ce mai evident că așa-zisul Paul de România este invenția unui grup cu obiective bine definite. Care vâna bijuterii imobiliare, lucruri fine, de lux, cu patină. Apanajul unor oameni cu ștaif, nu al unor păcălici ca Truică sau Andronic...
Vrem nu vrem, n-avem cum să nu ne întrebăm ce dracu' rol a jucat Băsescu în filiera asta. De ce el, marele PÂRÂTOR al națiunii, care zbiera zilnic la 18.30 la hoți, despre afacerile lui pește prăjit n-a zis nimic. Ba, mai mult, i-a și nășit odrasla!
Din   gruparea infractionala a carei interfata  este Remus Truica, fac parte:  Beny Steinmetz, miliardarul care controleaza Gold Corporation,  Rosia Montana, Tal Silberstein, și Arthur Finkelstein,  consilierii israelieni ai lui Tariceanu, precum si ai PSD, (Tal Silberstein a fost si strategul politic al lui Traian Basescu).
Truica a reprezentat societatea Reciplia care este controlata de offshore-ul Reciplia LTD, in umbra caruia se afla Tahal Group.
Pana in 2012, Tahal Group a fost condusa de  Amnon Lipkin-Shahak, fost Sef de Stat Major al Israel Defense Forces. Tahal  Group detine si  firma Globe Trade Center, posesoarea cladirii  America  House, unde au sediul  firma Reciplia SRL (cea care a achizitionat drepturile litigioase de la printul Paul), Casa de Avocatura „Tucă,  Zbarcea şi Asociatii”, precum si compania TRG Agent de Asigurare, condusa de Marius Marcovici( alt nume romanesc), fostul consilier al lui Calin Popescu Tariceanu .
Grupul Tahal face parte din holdingul israelian Kardan, care a intrat in posesia urmatoarelor firme romanesti, prin participarea la privatizarile dispuse de FPS: 
- Filatura Romaneasca de Bumbac
- Fabrica de  Chibrituri (București)
- Grupul Industrial Titan (București),
- Diham (spatii comerciale in Bucuresti)
- Criortex (Filatura de bumbac din Oradea).
Majoritatea acestor companii, au fost  inchise, utilajele au  fost vandute la fier vechi, spatiile golite au fost inchiriate, s-au ridicat Mall-uri si complexe imobiliare.
Tal Silberstein şi Arthur Finkelstein conduc companii din holdingul Kardan.
Compania  Reciplia  prin Remus Truica, Marius Marcovici, Dan Andronic, Beny Steinmetz, Tal Silberstein şi Arthur Finkelstein a cumparat drepturile litigioase de la Paul de Romania pentru urmatoarele proprietati/bunuri care au apartinut  Casei Regale a Romaniei, pentru care au fost începute, la nivelul anului 2006, procedurile de restituire, fie administrative, fie judiciare:
- Teren – 8.000 de metri pătraţi, lângă „Mina Minovici”, în Bucureşti
- 52 de hectare de teren în Bucureşti, strada Jandarmieriei
- Teren – 2.000 de metri pătraţi, în Năvodari
- Ferma Regală „Băneasa”, plus 28,63 hectare
- Imobil în Bucureşti, strada Ion Ionescu de la Brad
- Staţia de montă de la Băneasa, plus 25 de hectare aferente, vecin cu Hipodromul „Băneasa”
- Teren de 2,66 hectare la Năvodari
- Moşia Regală Copăceni – 118,10 hectare – Comuna 1 Decembrie 1918
- Moşia Cocargeaua – Ialomiţa – 7.454 de hectare
- Balta Ezeru Mostiştea – comuna Mănăstirea – 1.062 hectare
- Balta Boian Sticleanu şi pădurea Vărăştii de Baltă – 2.436 de hectare, plus 3.500 hectare apă, 170 hectare trestie
- Moşia Zorleni (Vaslui) – 1.577 hectare
- Teren de 3.165 hectare, comuna Mănăstirea, Călăraşi
- Teren de 2.002 hectare, Chinciu Spanţov, Călăraşi
- Via Regală „Cotnari”, inclusiv Castelul, 13 hectare
- Via şi pepiniera „Murfatlar”, 72 de hectare din comuna Murfatlar, Constanţa
- Teren de 30 de hectare – pădurea Snagov
- Teren de 67 de hectare plus imobilul din Scroviştea
- Teren forestier de 596,20 de hectare în Mănăstirea, Călăraşi
- Palatul Elisabeta, sediul PDL şi intrarea de la Cotroceni.
- Podgoria „Tohani”, Valea Călugărească
- Imobilul Bibliotecii Universitare, Piaţa Revoluţiei
- Imobilul Ambasadei Iranului, Lascăr Catargiu, nr. 39
- Imobilul de pe strada Latină, nr 10
- Palatul Elisabeta – Parcul Herăstrău
- Grajdul de cai de curse, Hipodromul Băneasa
- Imobil, fostul sediu al Fundaţiei „Ferdinand”, Iaşi
- Sediul ING Bank, Bulevardul Kiseleff, nr. 13
- Imobil Aleea Modrogan, numărul 1, sediul PDL
- Imobil Aleea Alexandru, numărul 18, sediul MAE
- Teren de 448 metri pătraţi, plus imobil, strada Gogol, Sector 1
- Teren,  plus imobil, 506 mp, strada Mircea Eliade, nr. 12
Pe 4 aprilie 2007, la contractul initial semnat intre Reciplia, prin Remus Truica şi printul Paul, a fost  adaugat un act adiţional, care prevedea cesionarea drepturilor asupra unor bunuri din Bulgaria, ale Casei Regale:
- Palatul Regal „Balcic”  Vila „Malvi Dalga”
- Casa Suitelor
- Pavilioanele ce înconjoară Palatul Regal
- Biserica, templul şi capela „Stella Maris”
- 24 de hectare, plus 4.800 de metri pătraţi, teren aferent Palatului Regal
- Cotă de 65% din 185 de hectare aparţinând Domeniului Regal
Pe 4 octombrie 2007, a fost semnat un al doilea act aditional  prin care printul Paul a cesionat catre Reciplia,  o noua serie de mosii si terenuri:
- Vila Lupescu, actualul imobil SRI, imobil, plus teren
- Teren de 536, 90 hectare la Banloc
- Moşia Regală Broşteni, plus 39.885 hectare
- Un teren de 20, 50 hectare
- Castelul Medieşu Aurit, Satu Mare
- Castelul de vânătoare Poiana Itcanilor, compus din 40 de camere, plus 50 hectare teren din comuna Valea Putnei
- Castelul de vânătoare Lăpuşna, plus 4 hectare de teren în Mureş
- Moşia Regală Tersig, plus 709 hectare teren forestier în Caraş-Severin
- Pădurea Hereasca, 34,81 hectare în Călăraşi
- Două imobile în Sinaia
NR: După cum arată aceste liste, prințul lui pește prăjit a ajuns să revendice - așa cum spunea un cunoscut - tot ce a
VIZITAT...Esential este ca de " capii  afacerilor" sau de atotstiutorul BASESCU nu pare sa se intereseze cineva ...

Nota redacției Arhiva Românilor : Nu avem cum verifica aceste informații. Publicăm textul trimis de Costache Munteanu fiindcă domeniul cesiunii unor așa-zise drepturi în revendicare este acela al celor mai mari afaceri cu caracter de escrocherii în România post-comunistă. Informația poate fi verficată de ziariștii de investigație ca și de instituțiile abilitate să apere România și cetățenii ei de devalizările în curs. Dan Culcer

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

26 februarie 2014 Klaus Werner Iohannis, care se vrea premier sau preşedinte al României, are şi cetăţenie germană!

Editorial Porumbacu a scăpat porumbelul: Klaus Werner Iohannis, care se vrea premier sau preşedinte al României, are şi cetăţenie germană! Posted by on 26 februarie 2014 Partajare99 Constituţia României nu-i permite lui Iohannis Klaus Werner să ocupe funcţia de ministru, prim-ministru şi nici preşedinte al României, fiindcă are dublă cetăţenie!
  Lui Crin Antonescu i-a scăpat, în data de 23 februarie a.c., la emisiunea „După 20 de ani” a unei televiziuni private, o afirmaţie foarte gravă: „(…) câtă vreme şi Traian Băsescu vorbeşte despre faptul că, în condiţiile în care nu intrăm în Schengen din cauză că nu vrea Germania, prezenţa unui om, nu doar etnic german, ci şi cu cetăţenie germană, cum este Klaus Iohannis (…)” (http://www.romaniatv.net/crin-antonescu-arunca-in-aer-usl-mai-devreme-sau-mai-tarziu-klaus-iohannis-va-fi-premier-in-locul-lui-ponta_128519.html#ixzz2u8L8UnT0) Mai clar decât atât nu se poate: Klaus Werner Iohannis are cetăţenie germană! Păi, atunci cum…

Raluca Prelipceanu. Conferință- Migrațiune și mentalități – un sfert de veac de tranziție și bejenie

Conferința cu tema Migrațiune și mentalități – un sfert de veac de tranziție și bejenie susținută de doctor în științe economice Raluca Prelipceanu, a fost o surpriză totală pentru auditoriu. În primul rând deoarece Raluca Prelipceanu și-a luat masteratul și doctoratul la Sorbona cu o temă similară, în urma unei ample cercetări făcute direct pe teren, vreme de mai mulți ani, în mai multe țări europene, SUA și Canada, după care i s-a propus să lucreze la Banca Mondială sau ca înalt funcționar în domeniul economic la Bruxelles.
A refuzat, după ce s-a convins de duplicitatea și fariseismul acestor instituții și a revenit în România să ajute la reconstrucția economică a țării. Dezamăgirea a fost totală, întrucât, la nivelul ei de instrucție, nu s-a găsit un post în care să fie angajată ca să-și poată dovedi utilitatea și să-și câștige cinstit și demn o pâine. Așa se face că a intrat în monahism, la o mănăstire din apropierea orașului Câmpeni, pentru a putea să-și continue cercetările econo…

Biblioteca Digitala a Bucurestilor Colecţii > PUBLICAŢII PERIODICE