Treceți la conținutul principal

NADĂȘ ESTE ROMÂNIA: URMEAZĂ CEL MAI IMPORTANT TERMEN ÎN CEL MAI IMPORTANT DOSAR ÎN JUSTIŢIE din ultimii 27 de ani.

Hristos a înviat!
NADĂȘ ESTE ROMÂNIA: URMEAZĂ CEL MAI IMPORTANT TERMEN ÎN CEL MAI IMPORTANT DOSAR ÎN JUSTIŢIE din ultimii 27 de ani. Acest dosar este cel mai important dintre sutele de dosare civile şi penale pe lungimea a peste 16 ani prin care s-a încercat preluarea unui sat întreg cu 8,742 de hectare, 400 de gospodarii, păduri, pășuni, Biserica Ortodoxă, cimitirul şi 1,000 de săteni.
Daţi şi voi „Share” să sprijinim acest important moment în viaţa românilor.
Motivul pentru care acest termen este atât de important aflați mai jos:
CAZUL NADĂȘ este considerat de unii, între care mă număr şi eu ca fiind cel mai important în ultimii 27 de ani. Documentul pe care s-a bazat retrocedarea ilegală este CERTIFICATUL DE MOŞTENITOR întocmit de notarul ADRIAN VLAI favoarea lui COLȚEU VIORICA şi COLȚEU ALEXANDRU ca unici presupuși moştenitori ai familiei GROSZ WEISS.
Pe rolul PICCJ-DNA Timișoara se afla în instrumentare dosarul penal nr 1/P/2014 în care notarul ADRIAN VLAI COLȚEU VIORICA, COLȚEU ALEXANDRU şi alţii au calitatea de suspecţi. Ca urmare a prescrierii culpei penale de fals intelectual comis de de notarul ADRIAN VLAI la 25 februarie 2017 PICCJ-DNA Timișoara a dispus disjungerea CERTIFICATUL DE MOŞTENITOR din dosarul penal nr 1/P/2014 şi trimiterea acestuia spre desfiinţare pentru câteva motive de fals intelectual.
La 13 iulie 2016 Curtea de Apel Timişoara în dosarul nr. 974/59/2016 a respins definitiv plângerile lui COLȚEU VIORICA, COLȚEU ALEXANDRU şi ADRIAN VLAI cu efectul că S-A CONSTATAT DEFINITIV FALSUL INTELECTUAL AL CERTIFICATULUI DE MOŞTENITOR.
Urmarea a soluţiei definitive din 13 iulie 2016, s-a deschis dosarul nr. 1191/59/2016 pe rolul Curții de Apel Timişoara având ca obiect desfiinţarea Certificatului de Moştenitor. LA 21 DECEMBRIE 2016 CURTEA DE APEL TIMIŞOARA A DISPUS DESFIINŢAREA CERTIFICATULUI DE MOŞTENITOR. S-au făcut contestaţii şi dosarul a fost înaintat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Bucureşti.
La 21 aprilie 2017 a avut loc primul termen la care în complet a fost doamna judecător ENCEAN SIMONA DANIELA. Instanța a dispus ataşarea la acest dosar a dosarului nr. 974/59/2016 (a se vedea mai sus) care este o măsură foarte bună întrucât hotărârea din 13 iulie 2016 a Curţii de Apel este excepțional de corect şi exhaustiv motivată. 
Pentru ataşarea dosarului nr. 974/59/2016 instanţă a dispus amânarea judecații pentru data de vineri 19 mai 2017 ora 12:00. 
Probabilitatea este foarte mare ca la această dată se pronunţe o soluţie definitivă în acest caz. 
În eventualitatea în care se va respecta legea, se va desfiinţa Certificatului de Moştenitor şi urmează să se promoveze revizuiri ale sentinţei de retrocedare din 2006 cu efectul ca în scurt timp de câteva luni, retrocedarea ilegală se va desfiinţa. 
În eventualitatea că contestaţiile suspecţilor se vor admite, Certificatul de Moştenitor va fi trimis înapoi la dosarul penal şi îşi va urma cursul încă câţiva ani până la soluţionarea acestuia. Este de menţionat că o soluţie negativă în dosarul prezent pe rolul ICCJ nr. 1191/59/2016 va fi exploatată în continuare în dosarul penal al DNA şi va putea să fie o solidă baza pentru argumentarea menţinerii retrocedării ilegale.
Tot ceea ce ne mai rămâne este să ne rugăm pentru o judecată legală şi să distribuim astfel încât la rugăciunile noastre să se alăture cât mai mulţi romani. 
Cu Dumnezeu Înainte!
În completare:
Există un grup de patrioți români care se autointitulează GRUPUL DE SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ CU SĂTENII DIN NADĂȘ, JUDEȚUL ARAD care de 4 ani si jumătate completează alături de săteni cu ce pot și ei această luptă.
Dar meritul principal pentru parcursul pozitiv al situației este al sătenilor, al doamnei avocat Vasilica Coroiu și al oamenilor din sistem de bună credință care numai Dumnezeu știe ce obstacole trebuie sa fi avut de depășit.
Dar desigur totul este prin voia Domnului pentru merite pe care nici unul dintre noi nu pe poate ști.
În curtea Bisericii Ortodoxe din Nadăș este un monument pentru cei 147 de nădășeni morți în cele două războaie mondiale căror familii mafiotii le-au luat pământul cu hârtii false. Cu siguranță rugăciunilor lor către Dumnezeu le datorăm o parte din parcursul bun de până acum.
Și pentru rugăciunile a zeci sau sute de mii de români în mânăstiri și în afara lor care se roagă pentru acest caz pentru ca pământul românesc să rămână la români. 
Hristos a înviat!
Secțiunea pentru atașamente

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

26 februarie 2014 Klaus Werner Iohannis, care se vrea premier sau preşedinte al României, are şi cetăţenie germană!

Editorial Porumbacu a scăpat porumbelul: Klaus Werner Iohannis, care se vrea premier sau preşedinte al României, are şi cetăţenie germană! Posted by on 26 februarie 2014 Partajare99 Constituţia României nu-i permite lui Iohannis Klaus Werner să ocupe funcţia de ministru, prim-ministru şi nici preşedinte al României, fiindcă are dublă cetăţenie!
  Lui Crin Antonescu i-a scăpat, în data de 23 februarie a.c., la emisiunea „După 20 de ani” a unei televiziuni private, o afirmaţie foarte gravă: „(…) câtă vreme şi Traian Băsescu vorbeşte despre faptul că, în condiţiile în care nu intrăm în Schengen din cauză că nu vrea Germania, prezenţa unui om, nu doar etnic german, ci şi cu cetăţenie germană, cum este Klaus Iohannis (…)” (http://www.romaniatv.net/crin-antonescu-arunca-in-aer-usl-mai-devreme-sau-mai-tarziu-klaus-iohannis-va-fi-premier-in-locul-lui-ponta_128519.html#ixzz2u8L8UnT0) Mai clar decât atât nu se poate: Klaus Werner Iohannis are cetăţenie germană! Păi, atunci cum…

Raluca Prelipceanu. Conferință- Migrațiune și mentalități – un sfert de veac de tranziție și bejenie

Conferința cu tema Migrațiune și mentalități – un sfert de veac de tranziție și bejenie susținută de doctor în științe economice Raluca Prelipceanu, a fost o surpriză totală pentru auditoriu. În primul rând deoarece Raluca Prelipceanu și-a luat masteratul și doctoratul la Sorbona cu o temă similară, în urma unei ample cercetări făcute direct pe teren, vreme de mai mulți ani, în mai multe țări europene, SUA și Canada, după care i s-a propus să lucreze la Banca Mondială sau ca înalt funcționar în domeniul economic la Bruxelles.
A refuzat, după ce s-a convins de duplicitatea și fariseismul acestor instituții și a revenit în România să ajute la reconstrucția economică a țării. Dezamăgirea a fost totală, întrucât, la nivelul ei de instrucție, nu s-a găsit un post în care să fie angajată ca să-și poată dovedi utilitatea și să-și câștige cinstit și demn o pâine. Așa se face că a intrat în monahism, la o mănăstire din apropierea orașului Câmpeni, pentru a putea să-și continue cercetările econo…

Biblioteca Digitala a Bucurestilor Colecţii > PUBLICAŢII PERIODICE