luni, 7 noiembrie 2016

Coloană de vehicule militare americane observată la granița județului Prahova

Duminică, 06 Noiembrie 2016 21:03

FOTO: Coloană de vehicule militare americane observată la granița județului Prahova

Scris de  Telegrama
O coloană de aproximativ 25 de autovehicule militare americane a fost zărită pe Drumul Național 73A care face legătura între Râșnov și Predeal, la aproximativ 10 km de granita județului Prahova.
Câteva autocamioane HEMTT M1120A4  (Heavy Expanded Mobility Tactica Truck) cu tracțiune 8x8, autocamioane Oshkosh M1083 , atât cu tracțiune 4x4 cât și 6x6 însoțite de zeci de autovehicule Humvee, (High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle) și de autospeciale ale Poliției Militare Române care asigurau ante și post mergător. Coloana înainta la viteză redusă pe sensul de mers către Râșnov silind zeci de autoturisme civile să meargă în coloană în spatele americanilor.
Un prahovean care se întorcea dinspre Râșnov a făcut câteva poze la coloana de vehicule militare cu care s-a intersectat și ne-a trimis pe adresa redacţiei.
Aceste mișcări de forțe se petrec fără nicio comunicare oficială din partea MApN . Este posibil ca aceste trupe să se deplaseze spre diverse zone în care vor desfășura aplicații militare alături de trupele române, însă totul este învăluit în mister.
În urmă cu o săptămână, pe 25 octombrie, două elicoptere de atac Apache AH-64 americane făceau jonglerii aeriene deasupra orașului Băicoi și în apropiere de DN1. Detalii Aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu