Treceți la conținutul principal
SCRISOARE DESCHISA PENTRUL UZUL CELOR NESLABI DE INGER
Stimate domnule subinginer Emil Mateiaș,

Mai intai va multumesc pentru atentia cu care ma onorati trimitandu-mi o scrisoare deschisă. Vă multumesc si pentru generosul calificativ de "vânator de securiști" cu care, de asemenea, mă onorati.
Din pacate Dvs. traiti intr-o contradictie debusolantă, in care amestecati adevaruri evidente cu minciuni strigatoare la cer. Spuneti ca, in cartile mele scriu "exagerari" (?!) si "neadevaruri" (?!), ca peste numai cateva randuri sa afirmati ca realitatea imi da dreptate: "Romania este plina de securisti, iar mai, grav, parlamentul Romaniei este plin de securisti, dupa alegerile, catastrofale si rusinoase(pentru o tara din Uniunea Europeana) de la 9 decembrie 2012". Ma interogati: "ce rost au investigatiile mele din moment ce tara ii adora (?!) pe securisti, mai mult, i-a ales in Parlament?" Si dati exemplu pe mult-coruptul securist Dan Voiculescu, patronul "Antenei 3", cel mai trivial post de televiziune din toti Balcanii.
De la bun inceput trebuie sa va spun ca logica elementara nu v-a fost niciodata buna prietena. USL a luat 4 milioane si ceva de voturi din totalul de 18,3 milioane de romani cu drept de vot. Restul au votat altfel sau, mai ales, au decis sa protesteze impotriva intregii clase politice romanesti, neprezentandu-se la vot. Dar sa revenim, 4 si ceva de milioane de votanti USL reprezinta statistic doar aproximativ 22% din cei cu drept de vot. Aceasta, si nu alta, este "covarsitoarea majoritate" a USL. Si atunci cum stam cu "tara care-i adora pe securisti"?
Pe securisti ii adorati in schimb Dvs., Domnule subinginer. Pe Dvs. (si nu pe mine) v-a format Securitatea la Otelu Rosu, pe Dvs. v-a ajutat sa ajungeti in RFG, pe vremea "odiosului" (in timp ce eu eram retinut in continuare in Romania), pe Dvs. v-a directionat Securitatea sa luati parte la infiintarea rusinoasei si securistice "mitropolii" ortodoxe de la Regensburg /Nürnberg, pe Dvs, si nu pe mine, Securitatea (ma rog, SIE) v-a pus vicepresedinte al LARG, etern vicepresedinte.
Va "deranjeaza" ca tara si Parlamentul sunt pline de securisti, dar atunci de ce, cand mergeti in Romania (si mergeti foarte des), trageti invariabil la sinistrul tortionar de Securitate Ioan Cigan din Oradea, cel care m-a anchetat cu o deosebita brutalitate (este drept, numai verbal) in 1985, la Oradea, in sediul Securitatii. El estesfatuitorul Dvs. de taina, in vila lui de la munte sunteti gazduit, iar daca nu-i mai suportati deloc acum pe securisti, la o partida de vanatoare comuna de ce nu l-ati impuscat? Un "accident de vanatoare", desigur. Puteati face acelasi lucru si cu ofiterul SIE Brandusa Ioana Predescu, cea care a reinfiintat LARG, desi statutul corpului diplomatic ii interzicea categoric acest lucru. Sigur, cand vorbesc de "lichidari sumare", sunt numai figuri de stil, "Libertatea de a trage cu pusca" a lui Geo Dumitrescu - ma indoiesc insa ca ati auzit de acest uitat poet.
Nu Dvs. ati fost prietenul de casa al perechii Vladimir Cantaragiu - Eliza Cantaragiu, desi stiati foarte bine ca Securitatea i-a plasat in Occident prin anii 1970, pe ruta ocolita Beirut-Roma-RFG? Stiati foarte bine ca au fost anchetati de autoritatile militare americane un an de zile in Italia, pe ei de ce nu i-ati impuscat, daca tot nu-i iubiti, azi, pe securisti?
Nu ii mai suportati nici pe comunisti, "care au umplut, op.cit. Emil Mateias,Parlamentul Romaniei". Foarte frumos, dar atunci de ce l-ati suportat, ani de zile, il mai suportati si acum, in calitate de lacheu, pe eternul comunist Gheorghe Sasarman, primul presedinte LARG, care venea direct de la "Scinteia"? Pe el de ce nu l-ati eliminat?
Ati protestat incontinuu cand am descris constant, in cartile si articolele mele, ca asa autonumita Liga Asociatilor Germano-Romane (LARG) este o agentura a SIE, finantata de SIE si umpluta de SIE cu securisti. Atunci, daca nu este niciun adevar in afirmatiile mele, cum explicati recenta decorare la Cotroceni de catre nefericitul presedinte Basescu a sefului SIE, Teodor Melescanu, a unui alt spion SIE din MAE si, surpriza, a treia persoana decorata in acest lot SIE, presedintele actual LARG, Lucian Glass? Puteti sa dati sau nu o explicatie? Sau mai trebuie sa mai dati?
Nu mai vreti sa va aduceti aminte ca, la intalnirea organizatiilor romanesti de la Stuttgart, din primavara anului 2007 am fost singurul care am cerut deconspirarea Securitatii si a securistilor din RFG, am cerut ca fiecare sef si subsef de organizatie romaneasca din RFG, inclusiv cei din LARG, sa-si clarifice trecutul vis-a-vis de Securitate. Ce s-a intamplat atunci? Am fost huiduit de toti, iar Dvs. m-ati ironizat. Eu mi-am publicat insa integral dosarele pe care mi le-a facut Securitatea, ca sa vada fiecare, de pe aceasta Planeta, cine sunt. A mai facut cineva acest gest in RFG? Dvs. de ce ati refuzat constant sa va faceti public trecutul, ce aveti de ascuns, Domnule subinginer?
Inteleg, Dvs. acum protestati ca, "tara si Parlamentul Romaniei colcaie de securisti", dar nu va deranjeaza cei din anturajul Dvs., cei din LARG, cei din RFG. Aici nu mai e colcaiala de securisti?
In fine, va intrebati, poate cu buna dreptate, "la ce au folosit investigatiile mele, din moment ce imbecilul popor roman a votat tot cu securistii?" Dar nu v-ati pus problema ca, poate, scriu pentru altii de pe aceasta biata Planeta... Si altii au dreptul sa afle adevarul despre sinistra restauratie (vorba vine) comunisto-securista din mahalaua Blacanilor, numita Romania.

Să traiti bine!

Liviu Vălenaș

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

26 februarie 2014 Klaus Werner Iohannis, care se vrea premier sau preşedinte al României, are şi cetăţenie germană!

Editorial Porumbacu a scăpat porumbelul: Klaus Werner Iohannis, care se vrea premier sau preşedinte al României, are şi cetăţenie germană! Posted by on 26 februarie 2014 Partajare99 Constituţia României nu-i permite lui Iohannis Klaus Werner să ocupe funcţia de ministru, prim-ministru şi nici preşedinte al României, fiindcă are dublă cetăţenie!
  Lui Crin Antonescu i-a scăpat, în data de 23 februarie a.c., la emisiunea „După 20 de ani” a unei televiziuni private, o afirmaţie foarte gravă: „(…) câtă vreme şi Traian Băsescu vorbeşte despre faptul că, în condiţiile în care nu intrăm în Schengen din cauză că nu vrea Germania, prezenţa unui om, nu doar etnic german, ci şi cu cetăţenie germană, cum este Klaus Iohannis (…)” (http://www.romaniatv.net/crin-antonescu-arunca-in-aer-usl-mai-devreme-sau-mai-tarziu-klaus-iohannis-va-fi-premier-in-locul-lui-ponta_128519.html#ixzz2u8L8UnT0) Mai clar decât atât nu se poate: Klaus Werner Iohannis are cetăţenie germană! Păi, atunci cum…

Raluca Prelipceanu. Conferință- Migrațiune și mentalități – un sfert de veac de tranziție și bejenie

Conferința cu tema Migrațiune și mentalități – un sfert de veac de tranziție și bejenie susținută de doctor în științe economice Raluca Prelipceanu, a fost o surpriză totală pentru auditoriu. În primul rând deoarece Raluca Prelipceanu și-a luat masteratul și doctoratul la Sorbona cu o temă similară, în urma unei ample cercetări făcute direct pe teren, vreme de mai mulți ani, în mai multe țări europene, SUA și Canada, după care i s-a propus să lucreze la Banca Mondială sau ca înalt funcționar în domeniul economic la Bruxelles.
A refuzat, după ce s-a convins de duplicitatea și fariseismul acestor instituții și a revenit în România să ajute la reconstrucția economică a țării. Dezamăgirea a fost totală, întrucât, la nivelul ei de instrucție, nu s-a găsit un post în care să fie angajată ca să-și poată dovedi utilitatea și să-și câștige cinstit și demn o pâine. Așa se face că a intrat în monahism, la o mănăstire din apropierea orașului Câmpeni, pentru a putea să-și continue cercetările econo…

Biblioteca Digitala a Bucurestilor Colecţii > PUBLICAŢII PERIODICE