Treceți la conținutul principal

Constantin Cojocaru
Partidul Poporului LC
22 novembre 15:03
COMUNICAT […] Întrunit în şedinţă extraordinară, în data de 26 octombrie 2012, Comitetul Executiv Central al Partidului Poporului a analizat situaţia politică a ţării, în perspectiva alegerilor parlamentare, programate pentru data de 12 decembrie 2012. Această analiză a pus în evidenţă următoarele:

1.) Partidul Poporului a fost înfiinţat de către reprezentanţii milioanelor de susţinatori ai Legii Cojocaru, reuniţi, din toate judeţele ţării şi din municipiul Bucureşti, în adunare generală, la Bucureşti, pe data de 3 iulie 2010.

2.) Scopul pentru care a fost infiinţat Partidul Poporului, scop care este înscris atât în Statutul cât şi în Programul Politic al partidului, constă în punerea în practică a Legii Cojocaru privind construcţia economiei democratice, prin împroprietărirea cu capital productiv a tuturor cetăţenilor ţării, realizarea, pe această cale, a unui amplu program de investiţii, de cele puţin 30% din PIB, în fiecare an, care să asigure o creştere economică anuală de 8-10%, să creeze cel puţin 6 milioane locuri de muncă, în primii 10 ani de aplicare a Legii, să repună pe picioare economia românească şi să-i facă stăpâni pe români în ţara lor, România.

3.) Imediat după înfiinţarea Partidului Poporului, aşa-zisa clasă politică din România, speriată de apariţia pe scena politică a noului partid, dar mai ales de Legea Cojocaru, a pus la cale escrocheria mediatică şi politică, prin care s-a creat Partidul Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD), cu scopul de a crea confuzie în rândul românilor, de a discredita Legea Cojocaru şi Partidul Poporului. Cu ajutorul postului de televiziune OTV, dar şi al multor altora, autorii escrocheriei au furat cele peste un milion de semnături pentru susţinerea Legii Cojocaru si a Partidului Poporului, pe care le-au folosit pentru a înregistra partidul-clonă, prin care au escrocat un milion de români, cărora le-au prezentat făcătura politică a lui Dan Diaconescu ca fiind Partidul Poporului, cel înfiinţat de susţinătorii Legii Cojocaru.

Au instituit un embargou total împotriva Partidului Poporului, a preşedintelui acestuia, autorul Legii Cojocaru. Deşi îl prezintă pe Dan Diaconescu ca fiind preşedintele Partidului Poporului, televiziunile nu acordă dreptul la replică adevăratului preşedinte al adevăratului Partid al Poporului, pentru a-l demasca pe impostorul escroc. Au reuşit, astfel, să fure aproape un milion de voturi, în alegerile locale din 10 iunie 2012.

4.) Escrocheria mediatică şi politică numită PP-DD continuă şi este pe cale să înşele multe milioane de români, la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012. Escrocul este prezentat, în continuare, ca fiind preşedintele Partidului Poporului, în timp ce adevăratul preşedinte nu este lăsat să vorbească. În partidul escrocului, intră tot mai mulţi politicieni din toate partidele care au guvernat ţara în ultimii 23 de ani, care vor să-şi ascundă crimele împotriva poporului român şi să ajungă, încă o dată, în Parlament, să continue să se îmbogăţească, prin furt şi înşelăciune. Sunt pleava clasei politice ticăloşite, dar au mulţi bani, cu care vor potoli lăcomia escrocului şi vor plăti televiziunile pe care le controlează, cu ajutorul cărora vor încerca, din nou, săi înşele pe români şi să le fure voturile.

5.) La escrocheria otevistă, se adaugă o nouă mişelie a clasei politice, care a introdus, în legea privind alegerile parlamentare, obligaţia ca fiecare candidat să constituie un depozit bancar, adică să depună, la CEC BANK, suma de 3.500 RON, respectiv, 35 milioane de lei vechi. Aceşti bani sunt pierduţi, adică sunt confiscaţi de stat, dacă partidul în numele căruia candidează cel în cauză nu obţine cel puţin 2% din numărul voturilor tuturor românilor.

Această prevedere legală este neconstituţională. Ea încalcă, flagrant, articolele 16 şi 37 din Constituţia României. Articolul 16 din Constituţia României prevede că:
“(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.
(2) Nimeni nu este mai presus de lege.
(3) Funcţiile şi demnităţile publice, civile sau militare, pot fi ocupate, în condiţiile legii, de persoanele care au cetăţenia şi domiciliul în ţară.”

Articolul 37 din Constituţia României prevede că:
“Au dreptul de a fi aleşi cetăţenii cu drept de vot care îndeplinesc condiţiile prevăzute în articolul 16 alineatul (3), dacă nu le este interzisă asocierea în partide politice, potrivit articolului 40 alineatul (3).”

Deci, Constituţia României nu condiţionează, în nici un fel, dreptul de a fi ales în vreo funcţie sau demnitate publică, de posesia vreunei sume de bani. Prevederea obligaţiei constituirii depozitului de 3.500 lei reprezintă un abuz făcut de cei care s-au instalat la conducerea statului român prin lovitura de stat din 22 decembrie 1989, cu scopul de împiedica accesul în Parlament al românilor cinstiţi, care nu s-au îmbogăţit prin înşelăciune şi prin furt de la stat.

Pentru românul care nu s-a îmbogăţit prin “privatizări” şi prin contracte făcute de “băieţii deştepţi” cu statul, suma de 35 milioane de lei reprezintă banii de supravieţuire a familiei sale pe multe, sau foarte multe, luni de zile. El nu îşi poate permite să rişte pierderea acestei sume, mai ales, după ce i-a auzit şi i-a văzut, la televizor, pe politicieni spunând că, la referendumul pentru demiterea Preşedintelui României din 29 iulie 2012, s-au fraudat peste un milion de voturi, ceea ce înseamnă 10% din voturi, de 5 ori mai mult decât pragul de 2%, la care se pierde depozitul de 3.500 lei. Asta înseamnă că “organizatorii” alegerilor pot manipula rezultatele alegerilor, pot face să “dispară” nu 2%, ci 10% din voturi, astfel încât orice partid antisistem poate fi adus în situaţia de nu realiza pragul de 2%.

6.) Partidul Poporului este constituit din români care nu s-au îmbogăţit prin “privatizări” şi “contracte” cu statul. El este format din oameni care îşi câştigă existenţa prin muncă, fie ca salariaţi şi pensionari, fie ca mici întreprinzători. Din nefericire, şi nu din cauza noastră, ci a celor care s-au îmbogăţit pe căi necinstite, salariile şi pensile noastre sunt foarte mici. La fel şi profiturile micilor întreprinzători. Ele deabea ne ajung ca să supravieţuim de la o lună la alta. Veniturile noastre nu ne permit să economisim, să facem investiţii, cu atât mai puţin să riscăm cele 3.500 de lei pentru a candida pentru o funcţie în Parlamentul României. Noi, cei care trăim din munca noastră, reprezentăm 90% din cetăţenii acestei ţări. Ori, nu este drept ca noi, care suntem majoritari, să nu putem face parte din puterea legislativă a ţării noastre, din motivul că nu avem de pierdut cei 35 milioane de lei.

Din cei 454 de candidaţi ai Partidului Poporului pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, numai o mică parte dispun de cei 3.500 lei şi îşi pot permite să rişte pierderea lor, mai ales când ştim, chiar de la politicieni, că pot fi fraudate peste un milion de voturi. Cei mai mulţi dintre noi nu au această sumă şi nu îşi pot permite să se împrumute, în condiţiile date.

7.) Alegerile parlamentare din 9 decembrie a. c. nu reprezintă altceva decât o nouă farsă electorală, la fel ca şi cele din 1990, 1992, 1996, 2000, 2004, 2008, prin care clasa politică, formată, în cea mai mare parte, din autorii loviturii de stat din decembrie 1989, de continuatorii acestora, de cei care au adoptat legile prin care i-au deposedat pe români de avuţia productivă acumulată în timpul regimului comunist – mii de fabrici, uzine, spaţii comerciale, de birouri, hoteluri, bănci etc – şi de profiturile realizate cu aceată avuţie în ultimii 23 de ani, au vândut, pe nimic, cea mai mare parte a acestei avuţii străinilor, încearcă să înşele, din nou, electoratul român, să-i fure voturile, să-şi trimită slugile lor în Parlamentul şi Guvernul României, pentru ca aceştia să continue să adopte legi antiromâneşti, anticetăţeneşti, să perpetueze starea de sclavie în care au adus poporul român, să perpetueze starea de colonie în care au adus România.

Românii sunt puşi, din nou, în situaţia de nu avea pe cine vota, de a nu putea vota oameni care să le reprezinte interesele. De 23 de ani, românilor li se tot cere să voteze “schimbarea”, iar rezultatul votului lor este rotirea la conducerea statului a aceleiaşi clase politice, “restructurată” şi “regrupată”, adică revopsită, aceiaşi nomenclaturişi ai PCR, revopsiţi în nomenclaturişti FSN, revopsiţi în nomenclaturişti USL şi ARD. Pentru a mări confuzia, în această nouă forsă electorală, vor fi scoşi pe scenă şi cei revopsiţi în PPDD.

Având în vedere cele de mai sus, Comitetul Executiv Central al Partidului Poporului a hotărât următoarele:

1. Partidul Poporului nu participă la farsa electorală reprezentată de aşa-zisele alegeri parlamentare din data de 9 decembrie 2012. Partidul Poporului nu va avea candidaţi la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012.

2. Partidul Poporului cere tuturor membrilor şi simpatizanţilor săi, tuturor susţinătorilor Legii Cojocaru, să nu participle la farsa electorală din 9 decembrie, să nu îi mai voteze pe cei care i-au deposedat de capitalul acumulat în timpul regimului comunist şi de profiturile realizate cu acest capital, pe cei care le-au distrus 4 milioane locuri de muncă, pe cei care le-au făcut salariile şi pensile cele mai mici din Europa, pe cei i-au adus în starea de sclavi, în ţară şi în afara ei, pe cei care le-au transformat ţara în colonie.

3. Partidul Poporului cere abrogarea imediată a prevederilor legale prin care cetăţenii României sunt obligaţi să plătească 3.500 lei ca să candidezele pentru un loc în Parlamentul României.

4. Partidul Poporului cere amânarea alegerilor parlamentare astfel încât acestea să aibă loc la 90 de zile de la data la care au fost abrogate prevederile referitoare la constituirea de către candidaţi a depozitului de 3.500 lei.

5. Partidul Poporului cere demisia Guvernului României şi instalarea unui guvern provizoriu, format din persoane care care nu sunt membri ai niciunui partid politic şi care nu au ocupat nicio funcţie în conducerea statlui român, sarcina acestui guvern fiind aceea de a organiza alegerile parlamentare şi de a gestiona treburile curente ale ţării, până la alegeri.

Constantin Cojocaru
Preşedinte
Partidul Poporului
28 octombrie 2012

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

26 februarie 2014 Klaus Werner Iohannis, care se vrea premier sau preşedinte al României, are şi cetăţenie germană!

Editorial Porumbacu a scăpat porumbelul: Klaus Werner Iohannis, care se vrea premier sau preşedinte al României, are şi cetăţenie germană! Posted by on 26 februarie 2014 Partajare99 Constituţia României nu-i permite lui Iohannis Klaus Werner să ocupe funcţia de ministru, prim-ministru şi nici preşedinte al României, fiindcă are dublă cetăţenie!
  Lui Crin Antonescu i-a scăpat, în data de 23 februarie a.c., la emisiunea „După 20 de ani” a unei televiziuni private, o afirmaţie foarte gravă: „(…) câtă vreme şi Traian Băsescu vorbeşte despre faptul că, în condiţiile în care nu intrăm în Schengen din cauză că nu vrea Germania, prezenţa unui om, nu doar etnic german, ci şi cu cetăţenie germană, cum este Klaus Iohannis (…)” (http://www.romaniatv.net/crin-antonescu-arunca-in-aer-usl-mai-devreme-sau-mai-tarziu-klaus-iohannis-va-fi-premier-in-locul-lui-ponta_128519.html#ixzz2u8L8UnT0) Mai clar decât atât nu se poate: Klaus Werner Iohannis are cetăţenie germană! Păi, atunci cum…

Raluca Prelipceanu. Conferință- Migrațiune și mentalități – un sfert de veac de tranziție și bejenie

Conferința cu tema Migrațiune și mentalități – un sfert de veac de tranziție și bejenie susținută de doctor în științe economice Raluca Prelipceanu, a fost o surpriză totală pentru auditoriu. În primul rând deoarece Raluca Prelipceanu și-a luat masteratul și doctoratul la Sorbona cu o temă similară, în urma unei ample cercetări făcute direct pe teren, vreme de mai mulți ani, în mai multe țări europene, SUA și Canada, după care i s-a propus să lucreze la Banca Mondială sau ca înalt funcționar în domeniul economic la Bruxelles.
A refuzat, după ce s-a convins de duplicitatea și fariseismul acestor instituții și a revenit în România să ajute la reconstrucția economică a țării. Dezamăgirea a fost totală, întrucât, la nivelul ei de instrucție, nu s-a găsit un post în care să fie angajată ca să-și poată dovedi utilitatea și să-și câștige cinstit și demn o pâine. Așa se face că a intrat în monahism, la o mănăstire din apropierea orașului Câmpeni, pentru a putea să-și continue cercetările econo…

Biblioteca Digitala a Bucurestilor Colecţii > PUBLICAŢII PERIODICE