Treceți la conținutul principal

Trădătorii intereselor naționale


Trădătorii intereselor naționale, 128 – deputaţi PSD şi 82 – deputaţi PNL, 12 UDMR, 14 PC-PLR și 12 Minorități, au mai dat o lovitură românilor din Balcani, dar și celor din regiunea transnistreană, Ucraina sau Ungaria
Joi, 30 Aprilie 2015 București, România/Romanian Global News

Pe zi ce trece insituțiile statului român demonstrează că sunt populate de o specie care devine majoritară în conducerea statului român: TRĂDĂTORII. Este o specie aparte care suge venele Românie, dar care răspunde unor interese străine Neamului Românesc și Țării.

Specia este prezentă peste tot, însă în Parlament este cea mai numeroasă. Mișună prin clădirea construită de români cu sânge și pe care au ocupat-o mințind și plătind alegători, iar acum TRĂDĂTORII lovesc cu fiecare zi care trece în interesele naționale românești. Unii pentru că sunt ticăloși și fac răul cu intenție, alții pentru că sunt proști și sunt slugi ale celor ticăloși.

Un exemplu de ticăloșie și trădare s-a petrecut miercuri 28 aprilie în Camera Deputaților când specia care populează această instituție a aplicat o lovitură mortală românilor din Serbia (335.000 români), Macedonia (150.000 români), Bulgaria (160.000), Albania (300.000), Grecia (2.000.000), Ungaria ( 25.000), Croația (2000) și Ucraina ( la circa 50.000 din cei 500.000), regiunea transnistreană (200.000), adică acelor români care nu au fost niciodată cetățeni ai statului român și care se află sub o puternică presiune asimilaționistă exercitată de statele de reședință.

Acești indivizi au respins Propunerea legislativă privind completarea art.8 din Legea cetăţeniei române nr.21/1991, republicată prin care acești români puteau să solicite cetățenia română.

Votul ticălos a fost dat de 128 – deputaţi PSD şi 82 – deputaţi PNL, 12 UDMR, 14 PC-PLR și 12 Minorități, adică de partidele prin care specia trădătoare conduce România sau vrea să o conducă după 2016.

Au votat împotrivă inclusiv deputații minorităților naționale din România, adică cei care ghiftuiți cu bugete uriașe de către statul român, nu se gândesc o singură secundă că minoritari ca și ei, românii din țările Balcanice, dar și din Ucraina sau Ungaria, nu numai că nu sunt recunoscuți ca minorități în unele state, dar nu primesc niciun leu și sunt supuși la puternice presiuni asimilaționiste de către autoritățile statelor în care trăiesc.

Angel Tîlvar: Un ministru delegat, dar nu pentru românii de pretutindeni

Ministrul delegat pentru românii de peste hotare, Angel Tîlvar, conform votului electronic prezentat mai jos, s-a alăturat votului antiromânesc al speciei trădătoare din Camera Deputaților.

Adică tocmai omul care ar fi trebuit să apere drepturile românilor din afara frontierelor, le aplică o lovitură mortală. Pentru acest lucru ar trebui să-și dea demisia.

Angel Tîlvar vorbește mult, dar din fericire dincolo de vorbe există faptele care definesc activitate unui om. Iar organizarea dezastroasă a sesiunii de finanțare a DPRRP ca și votul din Camera Deputaților sunt fapte. Dacă la sesiunea de finanțare poate fi vorba de nepricepere, la vot este vorba de o intenție clar exprimată, iar acest lucru spune cât de mult este atașat ministrul delegat pentru românii de peste hotare, intereselor acestora.

Vedeți aici cine sunt cei care au votat cu "DA", pentru respingerea proiectului:

http://www.cdep.ro/pls/steno/evot.nominal?idv=12742&idl=1

În favoarea proiectului au votat doar membrii ai Partidului Mișcarea Populară.

Romanian Global News reamintește că în timp ce specia trădătoare care populează Parlamentul României respinge respectiva propunere legislativă, Bulgaria, Grecia, Ungaria, țări membre UE, acordă cetățenii pe bandă rulantă propriilor etnici din statele vecine, dar și românilor din Macedonia, Serbia și Albania, contribuind astfel la îndepărtarea românilor din aceste state de Țara Mamă.

Neținând seama de exemple din UE citate mai sus ca Ungaria, Bulgaria sau Grecia, dar și de alte state membre UE ca Germania, Spania, Polonia, care acordă cetățenia pe baze etnice, membrii Comisiiei Juridice a Camerei Deputaților argumentează imbecil respingerea proiectului tocmai cu legislația europeană, legislație ignorată de alte state UE.

Iată argumentele imbecile ale Comisiei:

"Cu ocazia dezbaterilor, s-a constatat că reglementările propuse prin iniţiativa legislativăcontravin normelor şi standardelor internaţionale şi europene privind atât implicarea statului înrudit în sprijinirea persoanelor aparţinând minorităţilor naţionale de pe teritoriul altor state, cât şi reglementarea domeniului cetăţeniei. S-a constatat că introducerea unei prevederi în cuprinsul

legislaţiei române în virtutea căreia etnicii români ar beneficia de tratament preferenţial pentru obţinerea cetăţeniei române ar echivala cu reglementarea unei proceduri discriminatorii de dobândire a cetăţeniei române în funcţie de originea etnică, ceea ce contravine art. 5 din Convenţia europeană asupra cetăţeniei. Conform art. 5 din convenţia amintită, reglementările unui stat parte referitoare la cetăţenie nu trebuie să conţină deosebiri sau să includă practici care să constituie o discriminare bazată pe sex, rasă, culoare sau origine naţională ori etnică. S-a apreciat ca fiind necesară menţinerea distincţiei între reglementările privind rolul statului român în sprijinirea românilor din afara frontierelor şi cele care stabilesc cadrul normativ al acordării cetăţeniei române, având în vedere scopul diferit al acestor reglementări: de a consolida relaţiile culturale cu statul român, pe de o parte, şi de a stabili legătura juridică între România şi persoana care solicită cetăţenia română, pe de altă parte. În urma dezbaterilor, membrii Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi au hotărât, cu majoritate de voturi, să supună plenului Camerei Deputaţilor respingerea propunerii legislative privind completarea art. 8 din Legea cetăţeniei române nr. 21/1991, republicată."

Adică state serioase ca Germania, Polonia dar și state membre UE din vecinătatea României ca Ungaria, Bulgaria sau Grecia acordă cetățenie pe bază de origine etnică și s-au găsit "europenii de rasă" din Camera Deputaților care să respecte o legislație europeană care este ignorată atunci când statele consideră că interesele lor naționale o cer.

Romanian Global News face apel la românii de pretutindeni să nu mai voteze nici unul din partidele populate de specia care face rău românilor și României. Votați orice altceva. Construiți noi partide care să reprezinte cu adevărat interesele românești și votați aceste partide. Nu mai votați TRĂDĂTORII.

Deputatul Eugen Tomac, a criticat dur miercuri, 29 aprilie, votul majorităţii deputaţilor, prin care au respins completarea Legii cetăţeniei, astfel încât şi românii din Transnistria, Serbia sau Maramureştul istoric să poată obţine cetăţenia română.

„Tocmai aţi respins o lege prin care statul român putea acorda cetăţenia română mult mai uşor românilor din Transnistria, Serbia şi din alte state, români care nu au fost niciodată cetăţeni ai statului român, dar care îşi doresc acest lucru astăzi", a spus Eugen Tomac într-o intervenţie de la tribuna Camerei Deputaţilor.
Eugen Tomac a condamnat uşurinţa cu care deputaţii PSD şi PNL au conlucrat din nou în detrimentul românilor din vecinătate. „PSD şi PNL şi-au dat din nou mâna. De data asta, împotriva românilor din Transnistria, Serbia sau Maramureşul istoric. Am mai spus-o, USL trăieşte încă, inclusiv în Parlament. Era o iniţiativă legislativă foarte bună, care oferea şansa unor români să obţină cetăţenia în condiţii decente. Mi-e imposibil să înţeleg înverşunarea acestor parlamantari de a face rău românilor din imediata apropiere", a mai declarat Eugen Tomac după votul din plenul Camerei Deputaţilor.

Propunerea legislativă privind completarea art.8 din Legea cetăţeniei române nr.21/1991, republicată a fost respinsă cu votul a 264 de parlamentari, dintre care 128 – deputaţi PSD şi 82 – deputaţi PNL.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

26 februarie 2014 Klaus Werner Iohannis, care se vrea premier sau preşedinte al României, are şi cetăţenie germană!

Editorial Porumbacu a scăpat porumbelul: Klaus Werner Iohannis, care se vrea premier sau preşedinte al României, are şi cetăţenie germană! Posted by on 26 februarie 2014 Partajare99 Constituţia României nu-i permite lui Iohannis Klaus Werner să ocupe funcţia de ministru, prim-ministru şi nici preşedinte al României, fiindcă are dublă cetăţenie!
  Lui Crin Antonescu i-a scăpat, în data de 23 februarie a.c., la emisiunea „După 20 de ani” a unei televiziuni private, o afirmaţie foarte gravă: „(…) câtă vreme şi Traian Băsescu vorbeşte despre faptul că, în condiţiile în care nu intrăm în Schengen din cauză că nu vrea Germania, prezenţa unui om, nu doar etnic german, ci şi cu cetăţenie germană, cum este Klaus Iohannis (…)” (http://www.romaniatv.net/crin-antonescu-arunca-in-aer-usl-mai-devreme-sau-mai-tarziu-klaus-iohannis-va-fi-premier-in-locul-lui-ponta_128519.html#ixzz2u8L8UnT0) Mai clar decât atât nu se poate: Klaus Werner Iohannis are cetăţenie germană! Păi, atunci cum…

Raluca Prelipceanu. Conferință- Migrațiune și mentalități – un sfert de veac de tranziție și bejenie

Conferința cu tema Migrațiune și mentalități – un sfert de veac de tranziție și bejenie susținută de doctor în științe economice Raluca Prelipceanu, a fost o surpriză totală pentru auditoriu. În primul rând deoarece Raluca Prelipceanu și-a luat masteratul și doctoratul la Sorbona cu o temă similară, în urma unei ample cercetări făcute direct pe teren, vreme de mai mulți ani, în mai multe țări europene, SUA și Canada, după care i s-a propus să lucreze la Banca Mondială sau ca înalt funcționar în domeniul economic la Bruxelles.
A refuzat, după ce s-a convins de duplicitatea și fariseismul acestor instituții și a revenit în România să ajute la reconstrucția economică a țării. Dezamăgirea a fost totală, întrucât, la nivelul ei de instrucție, nu s-a găsit un post în care să fie angajată ca să-și poată dovedi utilitatea și să-și câștige cinstit și demn o pâine. Așa se face că a intrat în monahism, la o mănăstire din apropierea orașului Câmpeni, pentru a putea să-și continue cercetările econo…

Biblioteca Digitala a Bucurestilor Colecţii > PUBLICAŢII PERIODICE