Treceți la conținutul principal

Regiunea Autonomă Vlahă din Cehia

Neamul nostru a fost cu mult mai mare decat oricine isi poate inchipui. La fel este si istoria noastra. Am vazut in jurul anului 1985 la TV in America, niste Romani imbracati in gate Romanesti, dansind dupa o muzica Populara pe care am recunoscuto pentru ca am auzito inainte si am fost sigur caci cineva a plasat acea hora din Romania sa vada Americanii traditia noastra. Erau Macedoneni din Iran si au ajuns acolo in timpul lui Alexandru cel mare.

FRATIA TRACO_GETO_DACA= Rasa,Etnia,Neamul,Poporul,Trib­ul,Clanul,Rudele,Familia sunt SACRO-SANTE. Avem o PATRIE COMUNA,o LIMBA COMUNA,un ALFABET COMUN,un FOLCLOR COMUN,un COD NATIONAL COMUN,O ISTORIE,O LITERATURA,O SPIRITUALITATE COMUNA. ONOAREA NOASTRA trebuie sa se manifeste in pastrarea si perpetuarea culturii si civilizatiei noastre nationale. LIMBA,COSTUMUL national,bucataria nationala trebuiesc promovate neincetat,iar PORUNCA DIVINA-creste si te inmulteste-trebuie respectata de toti TRACII.
bun, imi spuneau ca sunt "vlah", cine me a spus, pai sarbi, da si ai batrin ai mei!!!!
cind am fost la un ingropamint la Alibunar unde afost prima data popa in limba romana, unde am inteles aproape tot, am fost perdut nu steam ce se intimpla!!!
la capatin am gasit ca sunt in un spaciu slava unde este o politica de slavizare facuta sau nu da asa ie!!
astez ma considerez ca romain si luptezi pentru ca se inteleaga si alti da sunt cu niste nume slave
SRECKO MIODRAG

Comentarii

  1. :)e vreun dubiu că cehii de acolo sunt urmași, neatinși de slavizare ai dacilor ?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

26 februarie 2014 Klaus Werner Iohannis, care se vrea premier sau preşedinte al României, are şi cetăţenie germană!

Editorial Porumbacu a scăpat porumbelul: Klaus Werner Iohannis, care se vrea premier sau preşedinte al României, are şi cetăţenie germană! Posted by on 26 februarie 2014 Partajare99 Constituţia României nu-i permite lui Iohannis Klaus Werner să ocupe funcţia de ministru, prim-ministru şi nici preşedinte al României, fiindcă are dublă cetăţenie!
  Lui Crin Antonescu i-a scăpat, în data de 23 februarie a.c., la emisiunea „După 20 de ani” a unei televiziuni private, o afirmaţie foarte gravă: „(…) câtă vreme şi Traian Băsescu vorbeşte despre faptul că, în condiţiile în care nu intrăm în Schengen din cauză că nu vrea Germania, prezenţa unui om, nu doar etnic german, ci şi cu cetăţenie germană, cum este Klaus Iohannis (…)” (http://www.romaniatv.net/crin-antonescu-arunca-in-aer-usl-mai-devreme-sau-mai-tarziu-klaus-iohannis-va-fi-premier-in-locul-lui-ponta_128519.html#ixzz2u8L8UnT0) Mai clar decât atât nu se poate: Klaus Werner Iohannis are cetăţenie germană! Păi, atunci cum…

Raluca Prelipceanu. Conferință- Migrațiune și mentalități – un sfert de veac de tranziție și bejenie

Conferința cu tema Migrațiune și mentalități – un sfert de veac de tranziție și bejenie susținută de doctor în științe economice Raluca Prelipceanu, a fost o surpriză totală pentru auditoriu. În primul rând deoarece Raluca Prelipceanu și-a luat masteratul și doctoratul la Sorbona cu o temă similară, în urma unei ample cercetări făcute direct pe teren, vreme de mai mulți ani, în mai multe țări europene, SUA și Canada, după care i s-a propus să lucreze la Banca Mondială sau ca înalt funcționar în domeniul economic la Bruxelles.
A refuzat, după ce s-a convins de duplicitatea și fariseismul acestor instituții și a revenit în România să ajute la reconstrucția economică a țării. Dezamăgirea a fost totală, întrucât, la nivelul ei de instrucție, nu s-a găsit un post în care să fie angajată ca să-și poată dovedi utilitatea și să-și câștige cinstit și demn o pâine. Așa se face că a intrat în monahism, la o mănăstire din apropierea orașului Câmpeni, pentru a putea să-și continue cercetările econo…

Biblioteca Digitala a Bucurestilor Colecţii > PUBLICAŢII PERIODICE